Coincidint amb l’època estival, l’Agrupació de Comerciants de Castelló ha elaborat una nova campanya d’estiu amb la qual pretenen ‘animar’ els castelloners i castelloneres a realitzar les compres al comerç local.

En aquesta ocasió, el col·lectiu Castelloner sortejarà 15 xecs de compra de 50 € i un llibre de la Lira Castellonera del projecte ‘Els Anells Ingràvids’ amb el qual col·labora, entre els clients dels comerços adherits.

La campanya començarà el 15 de juny i finalitzarà el 26 de juliol de 2019.

La campanya, denominada ‘Per alegrar-te l’estiu’, es presenta amb un major benefici per als clients ja que podran gaudir de les compres al comerç local amb una atenció més directa i personalitzada i a més entrar en el sorteig dels xecs de compra.

Així, amb la seua compra, els clients podran aconseguir les paperetes dels comerços de l’Agrupació que s’adherisquen a la campanya.

Aquesta nova acció s’emmarca dins de les activitats realitzades pel col·lectiu per fer visible el xicotet comerç i acostar-se als ciutadans, als quals pretenen agrair la seua fidelitat a través d’aquestes iniciatives comercials.

Categories: Campanyes

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.