Dia de la mare

Des de l’Associació de Serveis i Comerç de Castelló amb la col·laboració de la Cooperativa del Camp de Vilanova de Castelló el passat dijous 29 d’abril vam realitzar una campanya per agrair a totes les mares castelloneres la seua implicació amb el comerç i serveis de Castelló.

La campanya s’anomenava ‘Dia de la Mare, per a l’ACC la protagonista, eres TU’, tenia com a principal objectiu fer un xicotet homenatge i reconeixement a totes les mares castelloneres i agrair la seua atenció i confiança que depositen amb els nostres serveis i comerços.

Amb les fotos festes pels negocis participants, hem realitzat aquest vídeo, on podreu veure amb la gran satisfacció que han rebut moltes mares castelloneres aquest xicotet detall.

Aquesta nova acció s’emmarca dins de les activitats promogudes pel col·lectiu amb la finalitat de fer visible el xicotet comerç i acostar-se als ciutadans/es, als/les quals pretenen agrair la seua fidelitat mitjançant aquestes iniciatives comercials, la campanya ha estat patrocinada per la COOP de Castelló i ha tingut el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castelló.

Categories: Campanyes

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.