Marxa i concentració a la plaça de l’Ajuntament de Castelló dels autònoms per a protestar sobre la situació que està sofrint a conseqüència de la COVID-19.

Empresaris i treballadors del comerç, l’hostaleria, autònoms i alguns veïns de Castelló, al voltant d’un centenar, han participat aquest matí en la mobilització de protesta impulsada per l’Agrupació de Comerços i Serveis de Castelló, a conseqüència de la seua delicada situació que estan patint per les mesures preses per la Generalitat Valenciana per a fer front a la pandèmia de la COVID-19.

L’acte ha consistit en una marxa que ha recorregut el centre del poble fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament de Castelló, allí s’han concentrat tots els assistents al voltant del president de l’ACC Salvador Perucho que s’ha dirigit a tots el participa’ns denunciant la greu crisi que travessa tot el sector de comerç i servicis de Castelló i tota mena d’autònoms, en aquest moment s’està arribant a un punt sense retorn a dit Salvador, el col·lectiu està decebut per l’abandó per part de l’administració estatal i autonòmica.

La COVID19 està portant als autònoms al límit de la seua resistència, i són precisament els qui més ocupació creen. És necessari que l’administració adopte mesures de suport per a compensar els danys de la pandèmia, com així han fet altres països.

Per aquest motiu aquest matí hem eixit al carrer, parant les nostres activitats i ens hem mobilitzat per a protestar contra les polítiques que els porten a l’abandonament.

https://www.youtube.com/embed/gR8aVNMFm6I
Categories: Notícies

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.