El passat diumenge es va celebrar la Fira Outlet de Castelló i podem considerar que aquesta edició de la Fira ha estat un èxit ja que han sigut centenars de persones les que durant el passat diumenge han passat per l’esdeveniment situat al Mercat Municipal. Aquest ha estat organitzat per l’Agrupació de Serveis i Comerços de Castelló amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Mercat.

La Regidora de Comerç Tere Fuster i l’Alcalde de Castelló Òscar Noguera van agrair als comerços la seua participació i van indicar que l’esdeveniment és una aposta de l’Agrupació de Servei i Comerços de Castelló i que sempre des de l’Ajuntament intentaran donar el màxim suport al comerç local.

Al votant d’una quinzena de comerciants de la localitat, juntament amb alguns comerços situats al mercat, van oferir la seua variada oferta als visitants, que a més van tindre la possibilitat de participar en els diferents sortejos i regals que van tindre lloc durant la fira, així com degustar coques i dolços de forns adherits a l’ACC.

La Fira va obrir les portes a les 10 del mati, abans va ser inaugurada por l’Alcalde Òscar Noguera, la Regidora de Comerç Tere Fuster, la regidora de Participació Ciutadana Horte Gómez i el President de l’ACC Vicent Santandreu i va concloure a les 20.00h.

Per part de l’ACC ens comenten que els comerciants han quedat molt satisfets de l’esdeveniment i que al proper any intentaran oferir més activitats i ofertar més productes.

Per a veure les fotos de l’outlet piqueu ací.

Categories: Fires

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.