‘L’Agustino’, del castelloner Valerià Benetó, ha estat l’obra guanyadora d’aquest primer certamen, en el qual han participat 6 autors presentant un total de 12 fotografies.

El passat dilluns 29 de juliol de 2019 va tindre lloc a l’avantsala de l’auditori REX el lliurament de premis del I Concurs de fotografia de l’Agrupació de Comerciants de Castelló, certamen organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló.

Eren les 21.00h quan es va fer públic la decisió del jurat, format per membres de l’ACC.

El primer premi ha estat per a la fotografia ‘l’Agustino’ de Valerià Benetó, que rebrà 50 € i diploma.

El segon premi, dotat amb 30 € i diploma, ha recaigut en Loli Soler Lorente que ha participat en la fotografia ‘Els Mercats de Castelló’.

El tercer premi empatat a punts amb el segon amb 20 € i diploma ha estat per a la fotografia ‘De temporada’, realitzada per Laura Tomás Crespo.

La lliurament de premis va estar acompanyat per altres participants a més de gran part del col·lectiu de comerciants que tots junts van gaudir d’una picadeta.

Aquest és el primer concurs de l’ACC que de segur ha sigut una grata experiència per a tots, tant per als organitzadors com per als participants i de segur que en les properes edicions l’experiència ens farà millorar aquesta iniciativa tan interessant.

Sols ens queda agrair a tots els que han participat i emplaçar de nou per al pròxim concurs a tots els aficionats a la fotografia, estudiants d’audiovisuals, instagramers i veïns i veïnes de Castelló, l’Agrupació de Comerciants de Castelló conjuntament amb l’Ajuntament sols vol promoure el comerç local així com el coneixement, la divulgació, bellesa i l’interés turístic i cultural dels racons de Castelló.

Picant ací podeu veure la resta de fotografies presentades.

Joanjo Puertos

Categories: Concursos

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.