Coincidint amb l’època de Nadal, l’Agrupació de Comerciants de Castelló està elaborant una nova campanya amb la qual pretenen “animar” els castelloners i castelloneres a realitzar les compres al comerç local.

En aquesta ocasió, el col·lectiu Castelloner sortejarà diversos pernils entre els clients dels comerços associats. La campanya probablement començarà el 20 de novembre de 2018 i finalitzarà el 3 de gener de 2019.

La campanya, denominada “Ja és Nadal al comerç local”, es presenta amb un major benefici per als clients ja que podran gaudir de les compres al comerç local amb una atenció més directa i personalitzada i a més entrar en el sorteig de pernils.

Així, amb la seua compra, els clients podran aconseguir les paperetes dels comerços de l’Agrupació que s’adherisquen a la campanya, en uns dies informaren de tots el comerços que en participen.

Aquesta nova acció s’emmarca dins de les activitats realitzades pel col·lectiu per fer visible el xicotet comerç i acostar-se als ciutadans, als quals pretenen agrair la seua fidelitat a través d’aquestes iniciatives comercials.

Categories: Campanyes

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.