L’Associació de Serveis i Comerços de Castelló signa un conveni de col·laboració amb Caixa Popular amb l’objectiu d’impulsar la competitivitat dels serveis i comerços associats.

Els 45 socis que formen part de l’organització podran accedir a orientació i suport a comerciants i emprenedors a través de l’equip humà altament qualificat de Caixa Popular.
L’ACC i Caixa Popular, per primera vegada han signat un acord de col·laboració per a impulsar la competitivitat del comerç local, la seua activitat econòmica i l’ocupació.

El conveni, subscrit entre la directora de Caixa Popular d’Alberic, Liliann Furio, i el president de l’ACC, Salvador Perucho, beneficia a la totalitat de serveis i comerços que té actualment l’organització.

Segons el president de l’ACC, Salvador Perucho, les bases del conveni és la posada a la disposició dels associats d’una àmplia cartera de productes i serveis en condicions avantatjoses. En aquest sentit, l’entitat ofereix al teixit de serveis i començos de Castelló que pertanyen a l’ACC solucions en mitjans de cobrament i pagament, factoringconfirming, línies de risc comercials, cobertures d’operacions, avals i garanties.

Sobre Caixa Popular

Caixa Popular és una cooperativa i els propietaris som els mateixos companys i companyes de treball, la qual cosa ens confereix una personalitat diferent de la resta d’entitats financeres, ja que fa que els valors siguen el nostre senyal d’identitat

Som una entitat valenciana que s’implica amb totes les activitats que es produeixen al seu entorn i ajuda a crear-ne unes altres que puguen ser d’interés per a la societat, especialment per als sectors més necessitats.

Estem sempre al costat de les persones i els seus projectes, donant suport als particulars, als comerços, als autònoms i a les empreses de la Comunitat Valenciana.

Ens involucrem en innombrables projectes socials i arribem a cooperar amb centenars d’ells cada any.

Categories: Notícies

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.