El passat dimarts, 11 de maig de 2021 l’Associació de Serveis i Comerços de Castelló, convocada per la nova Junta de l’ACC elegida el passat mes de desembre va realitzar la 1a. Assemblea, encetant una nova etapa on la il·lusió i les ganes de fer noves coses va ser la informació que es va transmetre a tots els associats i associades assistents.

L’assemblea va començar amb la intervenció del president, Salvador Perucho, realitzant una explicació detallada i transmitint que aquesta nova etapa és un repte per a ell i no escatimara en anar i parlar en qui siga necessari.

Acabada la intervenció del president, va ser el torn de Tony Landete, promotor i dinamitzador de l’associació, Tony va ser l’encarregat d’informar de les gestions i accions dutes a terme fins ara i les previstes per al 2021, així com va informar i explicar amb la col·laboració de Juanjo Puertos, administrador i gestor de recursos de noves tecnologies de l’ACC, totes les ferramentes de difusió i comunicació posades en marxa per l’ACC i els nous canals interns de l’ACC de Whatsaap, durant aquestes intervencions les sòcies i socis assistents van tindre molt d’interès en estar assabentats de les possibilitats que ofereix els nou serveis promoguts per l’ACC i van generar moltes preguntes que els membres de la taula van anar explicant i aclarint.

Finalment es va donar per acabada l’assemblea, no sense abans prendre nota de totes les propostes que es van fer per tractar de millorar alguns aspectes.

Assemblea ACC - maig 2021

Categories: Notícies

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.