‘Emprenc’, espai on podeu trobar les narracions i testimonis d’emprenedores i emprenedors castelloneres i castelloners, aquest està realitzat amb format de vídeo i  produït per a CN, de segur que apareixeran fets i anècdotes tant de plena actualitat com altres que s’acumulen en el calaix del temps esperant l’oportunitat d’eixir a la llum.

Hui ens acompanya l’emprenedor Fernando Sanchis Chalver, copropietari de l’Autoescola Chalver.

Fernando va canviar ser farmacèutic per ser professor d’autoescola, amb el seu relat us adonareu el perquè… com viu el que més l’apassiona, segons ell, és fer feliços a la gent.

En el vídeo ens relata els seus inicis a Castelló, ja fa unes quantes dècades, com el seu pare José Sanchis va crear l’autoescola, després parla d’una persona que molta gent l’estimen, ja tota la seua vida de treball la va dedicar pràcticament a ensenyar-nos a conduir a molts de Castelló, Paco Sempere.

I per últim ens contarà quins canvis ha fet aquest negoci per adaptar-se a les noves tecnologies, encara que ell deixa clar que com el contacte humà res.

L’espai està circumscrit a totes les emprenedores i emprenedors que pertanyen a l’Associació de Servei i Comerç de Castelló, aquesta és l’encarregada d’organitzar els continguts amb la finalitat de fer visible el xicotet comerç i acostar-se a la ciutadania castellonera, a la qual pretenen agrair la seua fidelitat sempre que han fet noves iniciatives, l’espai està patrocinat per Caixa Popular i compta amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castelló.

Categories: Emprenc

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.