Els comerços de la Ribera mostren la importància d’estar units per fer gran al xicotet comerç.

Fedalcis llança un vídeo en el que participen membres de les principals poblacions: Sueca, Cullera, Algemesí, Castelló, Carlet i Carcaixent.

Hi ha una famosa dita que diu “La unió fa la força” i amb aquesta idea la federació comercial Fedalcis, que agrupa a associacions comercials de diversos pobles de la comarca de la Ribera, ha llançat una nova campanya amb el lema: ‘Sóc xicotet, però tots junts som molt grans’.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és mostrar que cada tenda individualmente no té la suficient força per fer front a la competència de les grans superfícies i plataformes digitals de venda on-line. Però si tots els comerços estan units poden aconseguir moltes coses i dur a terme accions per millorar la seua situació.

La principal acció d’aquesta campanya ha consistit en el llançament d’un video en el que participen els presidents de les associacions comercials de Sueca, Cullera, Algemesí, Castelló, Carlet i Carcaixent.

Al inici del vídeo ix un membre de cada agrupació de forma individual repetint la frase “Sóc xicotet” i dient diferents característiques del comerç local: familiaritat, llarga tradició d’alguns negocis, venda de productes artesanals, etc. Cada president va deixant a terra la peça d’un trencaclosques i finalment tots junts formen una gran imatge on es mostra el logotip de la campanya a la vegada que diuen: “Però tots junts som més forts”.

Amb aquesta acció també es vol transmitir la idea de que cada tenda és una xicoteta peça, però totes juntes formen un gran trencaclosques. “És molt important que el xicotet comerç estiga unit per fer front a la dura competència de les grans superfícies”, diu Gregorio Ibáñez, president de Fedalcis, que afegeix: “el xicotet comerciant ha de vore que a través de l’associacionisme podem fer múltiples activitats, com cursets de formació o fires comercials, per ajudar així a potenciar els negocis del nostres associats”.

Aquest vídeo es projectarà ara en diferents fires comercials que van a organitzar-se en diverses poblacions de la comarca de la Ribera. A més a més, Fedalcis i cada associació publicarà a les seues xarxes socials aquest vídeo per donar-li la màxima difusió. La campanya compta amb el recolzament de la Generalitat Valenciana i Unió Gremial.

Fedalcis es una federació d’associacions comercials de la que en total formen part al voltant de 600 comerços de la comarca de la Ribera. Cada any duen a terme múltiples accions per ajudar al xicotet comerç.

Categories: Campanyes

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.