L’ACC posa en marxa una campanya per a dinamitzar i impulsar les compres al Comerç i serveis locals per Sant Valentí.

L’Associació de Comerç i Serveis de Castelló conjuntament amb la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castelló, activa una nova campanya de suport al comerç i serveis locals, en aquesta ocasió coincidint amb la festivitat de Sant Valentí, patró dels enamorats, una data que les parelles solen aprofitar per a intercanviar regals.

La iniciativa de l’ACC, planteja a les castelloneres i castelloners que a l’hora de comprar pense en el comerç de proximitat, ara més que mai és important consumir en el comerç local, que ens ofereix tota mena de productes de molt bona qualitat i a preus ideals.

Els negocis participants són d’allò més variades, des de botigues de roba, papereria, sabateria, decoració, joieria, òptica, merceria, llenceria, tallers de reparació, activitats odontològiques, autoescoles, alimentació, drogueries i perfumeries, electrodomèstics, òptiques, pintures, ferreteries, perruqueries, bars i restauració, tintoreries, treballs en mabre o viatges.

L’ACC anima a tota la ciutadania a participar en aquesta iniciativa amb el lema ‘Aquest Sant Valentí enamora’t del Comerç local’ a la qual hi ha adherits un total de 60 negocies de Castelló.

Per a consultar els establiments adherits entra en comerciantscastello.es.

Categories: Campanyes

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.