L’Associació de Serveis i Comerç de Castelló ha organitzat una campanya per aquest estiu de 2021, amb l’objectiu de revitalitzar les compres a Castelló, la campanya que du com a lema ‘A l’Estiu conviu amb el Comerç local’ i ‘Sempre prop de tu’, aquesta campanya està patrocinada per la Generalitat Valenciana, Unió Gremial, Diputació de València i l’Ajuntament de Castelló.

El principal objectiu d’aquesta iniciativa és recordar a la ciutadania Castellonera que el comerç de proximitat és una part important de l’economia local, per tant recomanem que principalment les compres les realitzen al poble.

La campanya consisteix en el fet que cada establiment que pertanya a l’ACC exposara la cartelleria en un lloc visible per a transmetre que sempre estem prou de la ciutadania, per oferir totes les compres o serveis que necessiten. Els negocis participants són d’allò més variades, des de botigues de roba, papereria, sabateria, decoració, joieria, òptica, merceria, llenceria, tallers de reparació, activitats odontològiques, autoescoles, alimentació, drogueries i perfumeries, electrodomèstics, òptiques, pintures, ferreteries, perruqueries, bars i restauració, tintoreries, treballs en mabre o viatges.

El president de l’ACC, Salvador Perucho vol donar les gràcies a Generalitat Valenciana, Unió Gremial i la Diputació de València per donar suport aquestes iniciatives que van desenvolupant durant tot l’any i que busquen reactivar i dinamitzar l’economia local, campanyes que sempre compten també amb el suport de l’Ajuntament de Castelló.

L’ACC anima a tota la ciutadania a participar en aquesta iniciativa de ‘A l’Estiu conviu amb el Comerç local’ a la qual hi ha adherits un total de 55 negocies de Castelló.

Per a consultar els establiments adherits entra en acc.nom.es.

 

Categories: Campanyes

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.